Allt om elektricitet

Klicka på bilden för att läsa tidningen!

Zulkifly: Hej! Idag har jag och Jonathan gjort klart med projekt om tidning blixt och åska.

Jonathan: Vi har gjort denna tidning för att uppmärksamma hur viktig våran miljö är. Det finns många aspekter inom ämnet som kallas miljö, men vi har valt ett ämne blixt och åska. Jag, Jonathan och min arbetes kamrat Zulkifly, tyckte att Blixt och åska var ett intressant ämne. Jag hoppas att alla som läser våran tidning tycker att det är lika intressant.

 

 

 

11 Comments
  1. Ett tag var jag orolig för att ni aldrig skulle bli klara med ert arbete. Nu ångrar jag att jag tvivlade på er, för herregud vad ni kämpat och lagt ner tid på detta arbete. Väldigt spännande läsning.

  2. snygg tidning men ni kan skriva på era bilder var dom kommer ifrån eller vem som har tagit dom

  3. Fantastiskt intressant tidning! Visste inte att det fanns negativa och positiva blixtar, spännande. Tror ni att man i framtiden kan ta tillvara den otroliga kraft som finns i blixten?

  4. Ni har jobbat på riktigt bra med er tidning. Intressant och spännande läsning presenterat på ett snyggt sätt. Hoppas ni skriver ut några ex och delar ut i klasserna också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *